2021. június 5-én új helyén megnyílik a

Pannónia Motorkerékpár Múzeum

 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és motorkerékpár

forrás: facebook.com/Pannonia Motorkerékpár Múzeum

 

 

2008. március 15-én nyílt meg a Kossuth L. út 1 sz. alatti pincehelyiségben az első Pannónia Motorkerékpár Múzeum, majd 2020 nyarán bezárt, hogy új helyére költözhessen.

 

Ifj. Szakács László, a múzeum létrehozója, tulajdonosa kiállítási anyaga meghaladta a terem méreteit, az új kiállítási helyen – amelyet az Önkormányzat bocsátott rendelkezésére – immár kedvezőbb körülmények biztosíthatók a kibővített anyagnak.

 

A járvány miatt a megnyitás elhúzódott, a tulajdonos-szervező most tette közzé, hogy a

Múzeum megnyitására:

 

2021. június 5-én, szombaton, 10.00 órától kerül sor.

 

Helye: Balassagyarmat Hétvezér u 26, bejárat a Trikál u felől.

 

 

További információk a látogatókhoz (ifj. Szakács László közlése alapján):

 

Megnyitó ünnepség a múzeum udvarán, szabadtérben lesz, amin korlátozás nélkül részt lehet venni (maszk és védettségi igazolvány sem szükséges).

A múzeum megtekintése (zárt térre vonatkozó szabályok alapján) maszkban, védettségi igazolvány felmutatása mellett a járványügyi szabályok betartása mellett. Ha valakinek nem lenne még igazolványa, külön intézkedések mellett, más formában fogjuk biztosítani a múzeum látogatást!

Nyitva tartás a régi: csütörtök: 14-18, szombat 11-17 óráig, vagy telefonos egyeztetéssel 30/9520376, vagy 30/7461806 telefonszámon.

Új címünk: 2660 Balassagyarmat Hétvezér u. 26., bejárat a Trikál u. felől. A  Bp-ről érkezőknek a MOL benzinkút után az első utca JOBBRA, majd a második sarok.

Nagyobb alapterülettel, több látnivalóval, újdonságokkal, programokkal és privát rendezvény-szervezési lehetőséggel várjuk régi és új látogatóinkat.

A múzeum egész nap nyitva lesz este 20 óráig.

Aki el szeretné kerülni a tömeget, érkezhet nyugodtan később is.

 

 

Érdeklődni:

pannoniamuzeum@freemail.hu

Tel: 06 30/746-1806

 

 

2021. május 25.

Összeállította: Nagy László