SZÉP SIKEREK A 22. KIDS KUPA FLOORBALL VERSENYEN

 

2014.11.29-én, november utolsó szombatján iskolánk tornacsarnokában rendeztük meg a 22.KIDS KUPA Floorball versenyt.

 

Esztergomból és Egerből is jöttek hozzánk katolikus intézmények középiskolásai floorballozni. Szlatényi György KIDS titkár Úr köszöntő szavaival és közös imával nyitottuk meg a programot, melyen 11 órától egészen 14:00 óráig küzdött egymással a hét csapat.

 

 

A fiúknál az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet csapatai végeztek az élen, megelőzve iskolánk és az egri Andrássy iskola növendékeit.

Fiainkkal az első mérkőzésen 1-1-es döntetlennel rajtoltunk az esztergomiak „B” csapata ellen, majd a folytatásban vereséget szenvedtünk a verseny legképzettebb, az esztergomi „A” csapatától. Az utolsó, egriek elleni mérkőzés tétje a dobogóra kerülés volt. Nagyszerűen indult számunkra a meccs. Szita Levente mesterhármasával pillanatok alatt háromgólos előnyünk volt. Azonban az egriek nem adták föl, szépítettek, majd a mérkőzés legvégén még egy gólt szereztek, de csapatunkkal így is megőriztük előnyünket, szereztük meg a bronzérmet.

 

Csapatunk névsora: Hegedűs Dániel, Nagy Kristóf és Szita Levente 11. osztályos diákok.

 

A fiú torna végeredménye:

1.       Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola, Esztergom „A

2.       Árpádházi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola, Esztergom „B”

3.       Szent Imre Keresztény Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola - Balassagyarmat

4.       Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola, Eger

 

A lányoknál iskolánk floorballoaival állhatottunk fel a dobogó legtetejére.

Lányaink kitűnő játékkal indítottak- Legyőztük a jó erőt képviselő esztergomiak  A” csapatát. A folytatásban jól kezdtünk, majd „elaludtunk” az esztergomi „B” csapat ellen, mert csak az utolsó pillanatokban sikerült döntetlenre mentenünk a mérkőzést, de a döntetlen is elég volt a kupa elhódításához.

A második helyen az Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola, Esztergom „A”, a harmadikon pedig az esztergomi „B” csapat végzett.

 

 

A győztes csapat névsora: Gerhát Kinga, Tőzsér Alexandra, Tőzsér Vivien, Orgoványi Tímea és Puszta Hajnalka 11. osztályos tanulók.

 

A következő nagyobb sporteseményre, rendezvényre hívnánk fel a figyelmeteket.

December 14-én, Advent 3. vasárnapján délelőtt 9 órától, a városi sportcsarnokban U-9 Karácsonyi labdarúgó kupát rendezünk. A tornára iskolánk csapata mellett a Salgótárján BTC, a Pásztó SK, a Nagybátony SC és a budapesti UTE korosztályos csapatait látjuk vendégül.

 

A tornára minden érdeklődőt szeretettel várunk!