A (volt) balassagyarmati Mészáros Gábor az Év Üzletembere 2012 díjazottjai között

2012. november 18.

 

forrás: vallakozoi.negyed.hu

Az Ernst and Young üzleti elismerésének hazai díjazottjait minden évben független bírálóbizottság választja ki. A testületet idén Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke vezette.

Jobbról a második Mészáros Gábor.

Az év üzletembere Sándor József, a Fémalk Zrt. vezérigazgatója,

a Példakép Lakics László, a Lakics Gépipari Kft. ügyvezetője,

a Merész újító Cserpes István, a Cserpes-Sajtműhely Kft. ügyvezetője,

 

a Jövő ígérete Mészáros Gábor, a chocoMe Kft. tulajdonosa lett.

 

Mészáros Gábor, a chocoMe Kft. tulajdonosa a kézzel készített csokoládészakma úttörője. Álláskeresés közben körvonalazódott ötlete alapján, 2010 nyarán indította útjára vállalkozását, amely több mint 60 millió különböző, egyedi igények szerint létrehozható táblás csokoládévariáció megalkotására ad lehetőséget.

Két év leforgása alatt a chocoMe kiterjesztette disztribúciós hálózatát, és termékei megtalálhatók Franciaországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Svédországban. Emellett franchise jogokat értékesített Amerikában és Ausztráliában. Mészáros Gábor a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének nagykövetévé vált, a chocoMe csokoládét pedig a Dining Guide a legjobb kézműves csokoládék közé választotta.

*********

Mészáros Gábor Balassagyarmaton született, a Dózsa Gy. Általános Iskola sporttagozatára járt, majd ezt követően kerül Budapestre.

2011-ben részt vett a Balassagyarmat Barátainak találkozóján a Duna Palotában, az ott elhangzottakról is szólt az akkori írásunk.

Vállalkozásáról, a chocoMe Kft. eredményeiről, a cég látványos honlapján lehet tájékozódni.

 

2012. november

 

Forrás: www.brandtrend.hu