A megyei napilap olvasói Dóbiás Zalán szalézi esperes plébánost választották az Év Emberének

 

 

 

A Nógrád Megyei Hírlap és a napilap internetes kiadásának (nool.hu) szerkesztősége az elmúlt évekhez hasonlóan meghirdette olvasói körében az Év Embere Nógrád megyében kitüntető címet.

 

A napilap 2020. év során minden héten más és más személy sikeres életútját mutatta be, akiknek a megyéért és közösségért végzett munkássága követendő példaként szolgálhat.

 

A Hét Emberei közül 2021 elején az olvasók az interneten ill. a napilap pályázati szelvénye segítségével, szavazással választották meg az Év Emberét.

 

A kitüntető címet közel 3000 szavazattal Dóbiás Zalán, a balassagyarmati Bosco Szent János Szalézi Plébánia esperes plébánosa nyerte el.

 

 

A második helyen Szabó János nemti néptáncpedagógus, a Nógrád Táncegyüttes alapító tagja végzett, míg Véghné dr. Szabó Judit, a Batthyány-Strattmann László-díjjal kitüntetett nemti doktornő a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Mivel utóbbi helyen szavazategyenlőség alakult ki, így a lap különdíjat nyújtott át Őze János néptáncosnak, a szécsényi Palóc Néptánc Együttes vezetőjének.

 

 

2021. február

forrás és fotó: nool.hu